S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
+421905387327

OBĽÚBENÉ

naša cena 7,99 Euro (203,90 CZK)
skladom
naša cena 17,10 Euro (436,37 CZK)
skladom
naša cena 43,89 Euro (1 120,03 CZK)
skladom

» Ochrana osobných údajov
Zásady ochrany osobných údajov

1. IDENTIFIKAČNÉ ÚDAJE PREVÁDZKOVATEĽA

Správcom osobných údajov v internetovom obchode www.belledecor.sk je:

Helena Jančovičová, Vajanského 4611/15B, 955 01 Topoľčany, IČO:36 887 471, DIČ:1032499413, e-mail: e-shop@belledecor.sk. (ďalej len "správca")

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

2. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

2.1. Pre vybavenie Vašej objednávky,

t. j. na plnenie zmluvy medzi www.belledecor.sk a zákazníkom využívame Vaše meno, priezvisko a kontaktné údaje. Spracúvanie údajov v tomto prípade zahŕňa všetky činnosti od zaevidovania objednávky, jej spracovanie, vrátane zaplatenia a doručenia objednaného tovaru. Spracúvanie prebieha v tomto prípade na základe potreby plnenia zmluvy. Ak údaje nie sú poskytnuté, nemôžeme vybaviť Vašu objednávku.

2.2. Pri registrácii na webovej stránke

Na zjednodušenie a urýchlenie objednávkového procesu na www.belledecor.sk využívame Vaše údaje, ktoré ste vyplnili v rámci registrácie na webe vo Vašom používateľskom profile alebo v predchádzajúcej objednávke. Tieto údaje slúžia na zjednodušenie budúcich nákupov formou predvyplnenia objednávkového formulára. V tomto prípade spracúvame Vaše osobné, identifikačné, kontaktné, prihlasovacie a adresné údaje za účelom potreby plnenia zmluvy resp. potreby vykonania opatrení prijatých pred uzatvorením zmluvy v rámci vedenia Vášho používateľského účtu. Uvedenie týchto osobných údajov v používateľskom profile za účelom predvyplnenia objednávkového formulára z Vašej strany je úplne dobrovoľné a nemá vplyv na dokončenie Vašej objednávky. Údaje v používateľskom profile alebo registráciu samotnú môžete kedykoľvek zmazať alebo upraviť.

2.3. Pre ponuku našich produktov a propagáciu

formou obchodných oznámení zasielaných používateľom využívame predovšetkým e-mailovú adresu. Spracúvanie prebieha v tomto prípade len na základe Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov a zasielaním obchodných oznámení, ktorý je úplne dobrovoľný a aj v prípade jeho neudelenia môžete naďalej plne využívať naše webové stránky. Súhlas udeľujete prostredníctvom odberového formulára na www.belledecor.sk. Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na príslušný odkaz umiestnený v každom obchodnom oznámení.

2.4. Pre zasielanie informácie o naskladnení tovaru,

ktorý v danej chvíli nie je na sklade, využívame Vaše osobné údaje, ktoré ste uviedli pri vyplnení formulára vo funkcii "strážny pes" na to, aby sme Vám zaslali informáciu o tom, že tovar bol naskladnený. V tomto prípade spracúvame Vaše osobné údaje na základe súhlasu so spracúvaním za účelom zaslania informácie o naskladnení tovaru, ktorý je úplne dobrovoľný a je možné ho kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: e-shop@belledecor.sk

2.5. Pri vybavovaní reklamácie

Spracúvanie v tomto prípade prebieha na základe plnenia právnej povinnosti. V prípade, že sa domnievate, že Vami zakúpený tovar má vady, máte možnosť uviesť svoje osobné údaje prostredníctvom reklamačného formulára/sprievodného listu zaslaného poštou či iným prepravcom. V tomto prípade spracúvame Vaše identifikačné, kontaktné, adresné údaje a tiež informácie o objednanom tovare alebo službách, o zmluve a o plnení zmluvy oboma zmluvnými stranami. Na základe zákonných ustanovení máme v prípade, že ste spotrebiteľom, povinnosť o Vás spracúvať osobné údaje potrebné na to, aby sme Vám umožnili a prípadne vybavili reklamáciu tovaru alebo služby, ktorú sme Vám poskytli.

2.6. Poskytovanie podpory cez Facebook

V prípade, ak sa dotknutá osoba rozhodne požiadať o poskytnutie podpory cez Facebook, Správca bude spracúvať osobné údaje uvedené vo facebookovom profile dotknutej osoby a údaje, ktoré jej dotknutá osoba sama počas komunikácie poskytne.

Príjemcom osobných údajov je spoločnosť Facebook Ireland Ltd., so sídlom 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írska republika ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov (https://www.facebook.com/policy.php).

2.7. Pri využití COOKIES

Cookies sú textové súbory ukladané do počítača alebo iného elektronického zariadenia každého návštevníka webového rozhrania, ktoré umožňujú analýzu spôsobu užívania webového rozhrania. Správca spracúva na účely merania návštevnosti stránky nasledovné osobné údaje návštevníka stránky: IP adresa, navštívené stránky, čas zotrvania na stránke a externú stránku z ktorej návštevník prišiel.

Používanie cookies je možné len na základe Vášho odsúhlasenia v nastaveniach Vášho internetového prehliadača. Väčšina internetových prehliadačov umožňuje vymazať cookies z Vášho zariadenia, zablokovať všetky cookies (alebo len cookies tretej strany), alebo varovať vás pred tým, ako je cookie uložený na vašom zariadení. Postup nastavenia blokovania súborov cookies závisí od prehliadača, ktorý používate. Pokyny získate pomocou „pomocníka“ alebo príslušnej ponuky vo webovom prehľadávači, ktorý používate.

Údaje z prehliadania uchované podľa nastavenia cookies nie sú uchovávané v našich systémoch. Príjemcom osobných údajov je spoločnosť Google LLC („Google”) so sídlom na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Spojené štáty americké ako prevádzkovateľ, pričom táto spoločnosť bude osobné údaje spracúvať v súlade so svojou Politikou ochrany osobných údajov (https://policies.google.com/privacy).

3. ODVOLANIE SÚHLASU A ZRUŠENIE ZASIELANIA OBCHODNÝCH OZNÁMENÍ

Používatelia aj zákazníci www.belledecor.sk môžu kedykoľvek zrušiť odoberanie obchodných oznámení, a to:

  • kliknutím na príslušný odkaz umiestnený v päte každého obchodného oznámenia, alebo
  • v nastavení používateľského účtu; alebo
  • namietať proti spracúvaniu osobných údajov na www.belledecor.sk na e-mailovej adrese e-shop@belledecor.sk prípadne prostredníctvom ďalších kontaktov uvedených v týchto pravidlách

4. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pre zaistenie kompletného spracovania Vašej objednávky, správca využíva služby a aplikácie týchto sprostredkovateľov:

  • GLS General Logistic Systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec
  • Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36 631 124, IČ DPH: SK2021879959
  • Packeta Slovakia, s.r.o. Kopčianska 3338/82A, 851 01 Bratislava, IČO:48 136 999
  • Bohemiasoft s.r.o., Rudolfovská tr.247/85, 37001 České Budějovice, Česká republika, IČO: 28090403
  • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČ0: 2387727, DIČ:CZ02387727
  • orgány finančnej správy alebo iné oprávnené orgány ako prevádzkovatelia alebo sprostredkovatelia, ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti

Sprostredkovateľom prenášame iba tie údaje, ktoré nevyhnutne potrebujú na zabezpečenie svojich služieb.

5. AKO DLHO ÚDAJE SPRACÚVAME  

5.1. Osobné údaje na účely plnenia zmluvy spracúvame po celú dobu vybavovania objednávky, vrátane jej zaplatenia a doručenia tovaru. Zo zákona  následne uchovávame niektoré údaje obsiahnuté v účtovných dokladoch.


5.2. Obchodné oznámenia sú zasielané používateľom po celú dobu, po ktorú trvá súhlas s ich zasielaním. V prípade zákazníkov sú obchodné oznámenia zasielané do doby, než dôjde k odhláseniu ich odberu, prípadne do doby, než je vznesená námietka proti spracúvaniu Vašich údajov za týmto účelom. Najdlhšie sú však obchodné oznámenia zasielané po dobu 10 rokov. Potom požiadame o udelenie nového súhlasu.

5.3. Údaje získané na marketingové účely prostredníctvom cookies spracúvame po celú dobu trvania súhlasu s používaním cookies, tj. po dobu, kedy ukladanie cookies povolíte vo svojom prehliadači, prípadne do doby, než je vznesená námietka proti spracovaniu Vašich údajov za týmto účelom.

5.4. Ďalšie spracúvanie osobných údajov nad rámec uvedených lehôt vykonávame iba v prípade, že je to nevyhnutné na splnenie povinností vyplývajúcich z právnych predpisov, ktoré sa na nás vzťahujú.

6. PRÁVA V SÚVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÝCH ÚDAJOV

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov máte právo:

  • Na informácie, ktoré je plnené touto informačnou stránkou so zásadami spracovania osobných údajov a obchodnými podmienkami
  • Na prístup k Vašim osobným údajom a môžete nás kedykoľvek vyzvať o doloženie aké Vaše osobné údaje spracovávame a prečo.
  • Na doplnenie a opravu osobných údajov. V prípade, že sa vo Vašich osobných údajoch niečo zmení alebo pokladáte svoje osobné údaje za neaktuálne alebo neúplné
  • Na obmedzenie spracúvania v prípade, ak sa domnievate, že spracovávame Vaše nepresné údaje alebo si myslíte, že ich spracovávame nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo pokiaľ ste vzniesli námietku proti spracovaniu.
    Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účel spracovania (napr. odhlásením z newsletteru obmedzujete účel spracovania pre zasielanie obchodných ponúk.)
  • Na prenositeľnosť osobných údajov. Pokiaľ by ste chceli svoje osobné údaje vziať a preniesť k niekomu inému, budeme postupovať rovnako ako pri využití práva na prístup – údaje prenesieme v bežne používanom formáte.
  • Na výmaz v prípade, že si to budete priať. V takomto prípade vymažeme všetky Vaše osobné údaje z nášho systému i zo systému všetkých spracovateľov a záloh.

Ďalej máte právo vzniesť námietku proti spracúvaniu osobných údajov v prípade zasielania obchodných oznámení alebo vyhodnocovania nákupných preferencií, na základe ktorej Správca okamžite ukončí spracúvanie osobných údajov pre tieto účely.

 Tieto práva si môžete uplatniť kontaktovaním Správcu:

  1. a) písomne zaslaním listu na adresu sídla spoločnosti s uvedením mena a priezviska zodpovednej osoby pod názvom spoločnosti
  2. b) elektronicky zaslaním e-mailu na vyššie uvedenú e-mailovú adresu
Máte právo podať návrh na začatie konania na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, ak sa domnievate, že ste priamo dotknutí na svojich právach ustanovených Nariadením GDPR alebo príslušnými právnymi predpismi.

 

7. BEZPEČNOSŤ A OCHRANA

Správca dbá na bezpečnosť Vašich údajov. Nakladanie s osobnými údajmi prebieha plne v súlade s platnými právnymi predpismi, vrátane všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR). Správca kladie pri spracúvaní osobných údajov veľký dôraz na technické aj organizačné zabezpečenie spracúvaných údajov. 

Všetky osobné údaje v elektronickej forme sú uložené v databázach a systémoch, ku ktorým majú prístup iba osoby, ktoré potrebujú s osobnými údajmi bezprostredne nakladať na účely uvedené v týchto pravidlách, a to len v nevyhnutnom rozsahu. Prístup k týmto osobným údajom je chránený heslom a firewallom. Zabezpečenie osobných údajov je zo strany Správcu pravidelne testované.

Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť 25.5.2018

ZTE2NDZ